Turnering / Kampflytninger

Turneringsleder

Anni Thorsen sørger for al administration af haandoffice, som bruges til at administrere spillercertifikater, holdkort m.v.

Hvis du har spørgsmål til turneringen, så kontakt Turneringsleder Anni Thorsen

Turneringsleder

Profile Image
Anni Thorsen

Turnering

Turneringen starter for de fleste hold, den første weekend i oktober. Nogle ungdomshold starter dog weekenden før, altså den sidste weekend i september måned.

I løbet af august måned vil I, blive kontaktet af klubben for at få klarlagt antal hold og hvilke(t) niveau som de skal tilmeldes. Hvis i er usikker på niveau, så kontakt gerne vores ungdomsudvalg.


Turneringen bliver planlagt i 2 omgange. 1. gang er i midten af september og 2. gang er omkring jul. Her kan man meddele ønsker til Lars Møller, hvis der er datoer, som træneren på forhånd ved vil være umulige at spille på. Det kan være en fordel at bede spillerne benytte feriekalenderen på holdsport, så er det lettere at skabe et overblik over, hvilke spillere, der er til rådighed.
Altså – planlægning betaler sig!!!!

Kampflytninger / Efter turneringen er planlagt

Kampflytninger bør begrænses mest muligt

Det koster klubben en masse penge, men det går også ud over de spillere, man er nødt til at aflyse træningen for, hvis kampen flyttes til en almindelig træningstid.

Kampflytninger skal derfor godkendes af Lars Møller.

Kampflytninger skal være kredsen i hænde senest 10 dage før kamptidspunktet. Kamptidspunktet kan maksimalt være 14 dage efter det oprindelige fastsatte tidspunkt. Kampflytninger koster kr. 300 (for døm selv kampe), kr. 750 (for kampe med 1 dommer) kr. 1.500 (for kampe med 2 dommere)


Både aftaler om pokalkampe og kampflytninger skal aftales med modstanderen og herefter meddeles turneringslederen.

Profile Image
Lars Porskær Møller