Indmeldelse/kontingent m.v.

Ny spiller - indmeldelse

Hvis du gerne vil starte med at spille håndbold i HEI, skal du kontakte træneren for holdet og aftale et par prøvetræninger.

Når du forhåbentlig beslutter dig for at blive medlem, skal du klikke på "Tilmelding" i øverste højre hjørne her på hjemmesiden og udfylde oplysningerne.

Herefter modtager holdets træner og HEI Håndbolds administrator information om dig og du oprettes på holdet via Holdsport.


Du vil automatisk få kontingentopkrævning og kan efter betaling deltage på holdet.

Udmeldelse

Hvis du ikke længere ønsker at spille håndbold, skal du gå på holdsport og vælge profilindstillinger i øverste højre hjørne.

Her kan du anmode om at få slettet din brugerprofil, hvorefter klubbens administrator modtager anmodning om sletning af spiller.

Evt. kontingentrestance vil blive opkrævet inden du kan blive slettet og evt. spillercertifikat frigives til anden klub.

Vi håber, at du forinden har orienteret træneren for holdet.

Fritidspas 2024

Hvad er et fritidspas?

Et fritidspas er et gavekort fra Aarhus kommune på 1.000 kr. til at betale kontingent i en forening, hvor dit barn gerne vil være medlem. Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomiske trængte familier få lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet. Fritidspasset kan bruges i HEI Håndbold.

Hvem kan få et fritidspas?
Læs mere om regler for tildeling på Aarhus Kommunes hjemmeside

Hvordan bruger jeg mit fritidspas i HEI Håndbold? 

Send dit barns navn og fritidspasnummer til holdsport.heihaandbold@gmail.com


Fritidspaskoden skal benyttes, når vi skal have refunderet kontingentet hos Aarhus Kommune.

Kontingent

HEI Håndbold har fastsat kontingent for sæsonen 2024/2025.


Kontingentet dækker ca. 1/3 af klubbens udgifter til almindelig drift, f.eks. halleje, trænertøj, materialer, turneringsomkostninger, dommere etc.


Det er derfor nødvendigt, at alle medlemmer/forældre giver en hjælpende hånd, når klubben indkalder dig som hjælper til f.eks. HEI Elite Cup og andre arrangementer, som klubben kan tjene penge på.

Kontingent opkræves og  betales via holdsport  - se evt. denne vejledning. Du kan desværre ikke betale med Mastercard, da denne betalingsform koster HEI Håndbold et gebyr.

Børneattester

HEI Håndbold indhenter naturligvis de lovpligtige børneattester, når der tilknyttes nye trænere, instruktører, ledere mv., som skal have direkte og vedvarende kontakt med børn under 15 år. 

Bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer og andre, som ikke har direkte kontakt med børn under 15 år i det daglige idrætsarbejde, er ikke omfattet af loven om børneattester.

Privatlivspolitik

HEI Håndbold er forpligtet til at informere dig om klubbens behandling af personoplysninger. 

Vi har derfor udarbejdet vedhæftede Privatlivspolitik, som informerer dig om en række detaljer om vores håndtering af dine personoplysninger og dine rettigheder i den forbindelse.

Du vil blive direkte informeret via holdsport.dk, hvis vi foretager væsentlige ændringer.