Sponsorudvalg

Sponsor info

Klubben har gennem årene altid været bredt repræsenteret med hold lige fra Trille Trolle håndbold til Old Boys. Alle holdene nyder både sporten og det sociale sammenhold, der opbygges og dyrkes i en lokal klub som vores.

Som i alle andre små lokale foreninger arbejder den ulønnede HEI bestyrelse til stadighed for at forbedre og udvikle sig, så klubben fortsat kan tilbyde alle vores spillere de bedste betingelser, både hvad angår træning, faciliteter og spillerdragter.

HEI vil derfor også i fremtiden forsøge, at være det naturlige samlingspunkt for lokalsamfundets borgere, hvilket naturligvis fordrer, at vi fortløbende følger med tiden og formår at forny os.

Disse løbende tiltag kræver imidlertid, at klubben får den nødvendige moralske og økonomiske støtte fra det lokale erhvervsliv. Kun med denne i mente, kan HEI fastholde den udvikling, der er gennem de seneste år er oplevet, til glæde for både ungdom, seniorer og lokalsamfund.

Set i dette perspektiv, håber vi naturligvis, at I fremadrettet vil være en del af vores sponsorgruppe og således være med til, at sikre fortsat udvikling for håndbold og de sociale liv området.

Med udgangspunk i et fælles ønske om at styrke lokalsamfundet ser vi således frem til et forhåbentligt godt fremtidigt samarbejde.

Kontakt

Profile Image
Sponsorudvalgs formand
Bo Nørgaard
60106322

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler