Klubnyheder

HEI Håndbold satser på børnehåndbolden

10. juni 2022, 13.38 / 12. juli 2023, 19.44

Til den kommende sæson har vi i HEI Håndbold valgt at sætte yderligere fokus på det tilbud, vi giver til de mange håndboldglade børn i vores område. Vi er stolte af, at omkring 100 spillere under 8 år har deltaget på vores hold i løbet af sæsonen 21/22 og i samme sæson har vi haft 19 turneringshold i U9 til og med U13. Bestyrelsen er glade for den store tilslutning, men også bevidst om, at det forpligter, og at det er når der er fremgang, at der skal tages nye initiativer.


Den store succes skyldes i høj grad de mange engagerede trænere i vores børneafdeling. Bestyrelsen har vurderet, at det er nødvendigt med en stærkere support og hjælp fra klubbens side i det daglige arbejde, og derfor har vi til den kommende sæson valgt at oprette en funktion som børnehåndboldkonsulent i HEI. 


Denne prioritering er i tråd med vores udmelding om, at vi overlader opgaven med at drive et seniorelitehold på herresiden til det nye Aarhus HC samarbejde. Herudover er det som et led i den opgave, vi har med at effektuere på den flotte donation, vi har fået fra en lokal velgører.


Det er en stor glæde for os at kunne melde ud, at det bliver en gammel HEI-dreng, der vender tilbage til Skæringhallen. Christian Køhler har i en række år været lånt ud til flere klubber på Sjælland og senest til København Håndbold dameliga. Efter sommerferien vender Christian tilbage til det jyske, hvor han flytter til Hjortshøj og desuden skal starte som ass. træner for ligaholdet i Herning-Ikast.


Vi er glade for, at Christian, udover sit virke i det midtjyske, har fundet tid til at bidrage i HEI. Christian har selv været børnespiller i HEI Håndbold - og selvom det er nogle år siden, har det aldrig forladt hans hjerte. Såvel Christian som bestyrelsen i HEI Håndbold ser frem til, at Christian igen får sin daglige gang i vores forening. Siden Christian var aktiv, har vi udvidet med aktiviteter i hallerne på Egå Gymnasium og ikke mindst i denne sæson med træning i Viruphuset i Hjortshøj.


Foto: Dan Eugen Nielsen


Vi vil starte med at prioritere indsatsen omkring en endnu stærkere miniafdeling, men herudover får Christian som opgave at byde ind med sparring og support omkring vores U9 til og med U13 for såvel drenge som piger. Dette blandt andet ved at blive klubbens uddannelsesambassadør i det nye projekt i JHF Kreds 5. Her kaster han sig ind i at lave en uddannelsesplan som tilbud til vores mange børnetrænere og i den forbindelse også et ønske om at fastholde og øge antallet af ungtrænere. Hvordan vi ellers vælger at involvere Christian, vil vi løbende vurdere når vi kommer i gang med sæsonen.


Et stort velkommen tilbage til Christian Køhler, som vi ser frem til at præsentere nærmere for vores børnetrænere.

 

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen i HEI Håndbold