Klubnyheder

​Crowdfunding HEI Håndbold

14. sep. 2017, kl. 17.35

Vores seje håndboldherrer er efter et par forsøg rykket op i 1. division. Dem er vi totalt stolte af, for de er indbegrebet af forbilledlig fightervilje og frivillighed, og de er store idoler for vores mange unge spillere, som også drømmer om at nå til tops. Ingen af spillerne får løn, for det har klubben ikke økonomi til, de betaler kontingent som alle vores andre medlemmer og mange af spillerne er stadig under uddannelse. Vi synes, det er ret cool både at studere, klare et studiejob ved siden af og samtidig spille håndbold på topplan - VORES ungdom ligger ikke på den lade side.

Men 1. division betyder også øgede omkostninger til dommere, bus til kampe, højere kontingent til DHF, større krav til hal-faciliteter og meget mere, og de penge har vores klub ikke. Vi har få firmasponsorater, men det er ikke nok.
Vi prøver derfor noget helt nyt, hvor vi alle kan være med - ud fra tanken om "mange bække små"... MobilePay en 10'er til 11737 - så er du med til at give HEI Håndbold, en stolt lokal håndboldklub, mulighed for at spille med i toppen - og fortsat give dit bidrag til at skabe gode rammer for en stor lokalsport for børn og unge.

P.S. Vi har netop startet indendørssæsonen op med 125 små drenge og piger fra 2 – 8 år, som også drømmer om at blive morgendagens håndboldstjerner.

Mobilepay en 10ér til 11737 eller mere ;)

må gerne genbruges ;)